Приватність

Приватність

ПОЛІТИКА ПРИВАТНОСТІ СЕРВІСУ BEAUTSI 

Редакція Політики приватності чинна від: 07 березня  2019   

Beautsi цінує вашу довіру та зобов’язується захищати та поважати Вашу приватність згідно з такими умовами: 

1.  ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Ця Політика приватності є невід’ємною частиною Правил користування Сервісом, доступного за посиланням https://beautsi.com/uk/infos/terms

1.2. Ця Політика приватності регулює порядок обробки персональних даних Користувачів Сервісу.

1.3. Усі терміни та поняття, визначені Правилами користування Сервісом, застосовуються у цій Політиці приватності та мають аналогічне значення. 

1.4. Дані про Сервіс як особу, що здійснює обробку персональних даних Користувачів, вказані у Розділі 3 Правил користування.  

1.5. Для цілей цієї Політики приватності «персональними даними» є відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована за такими даними. Не вважається персональними даними анонімна інформація, що не визначає вас як конкретного Користувача.   

1.6. Реєструючись на веб-сайті Сервісу та проставляючи відмітку у полі про надання згоди на обробку своїх персональних даних, Користувач надає свою згоду на збір, зберігання, використання та передання третім особам таких даних відповідно до умов, зазначених у цій Політиці приватності, та у відповідності до Законів України «Про захист персональних даних», «Про захист прав споживачів», «Про електронну комерцію», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах».  

2. ЗБІР ТА ІНШІ ВИДИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧІВ 

2.1. Кожен Користувач може відвідувати загальнодоступні розділи веб-сайту Сервісу, не розкриваючи при цьому свого імені або будь-які персональні дані; таким чином усі Користувачі, які використовують загальнодоступні розділи Сервісу, можуть залишатися анонімними, поки вони не приймуть рішення зареєструватися на веб-сайті Сервісу.   

2.2. Інформація, яка вводиться Користувачем при реєстрації, включається у дані облікового запису Користувача, за допомогою якого Користувач використовує Сервіс. Інші зареєстровані Користувачі отримують доступ до інформації в обліковому записі Користувача, перегляд якої Користувач дозволив у своєму обліковому записі. Сервіс не має права передавати персональні дані Користувачів будь-яким іншим особам без попередньої згоди на це самого Користувача та якщо обов’язок такого передання прямо не передбачений законодавством України. Виключення становить:
- надання інформації про Організатора за запитом Користувача
- надання Організатору номера телефону та адреси електронної пошти після оплати Учасником участі у заході.
Така інформація надається без згоди Користувача.

2.3. Користувачі надають Сервісу таку інформацію:   

2.3.1. Учасники:

- повне ім’я; 

- адреса електронної пошти;

- номер телефону.

2.3.2. Організатори: 

- прізвище та ім’я контактної особи;

юридичну назву; 

- код ЄДРПОУ (або ІПН);

- копія виписки, витягу із ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців або свідоцтва про реєстрацію; 

- довідка про відкриття банківського рахунку.   

2.4. При реєстрації на Сервісі через аутентифікацію акаунтів в соціальних мережах використовуються персональні дані, вказані у пункті 2.3., які зберігаються в акаунтах Користувачів у відповідних соціальних мережах. Сервіс не матиме доступу до іншої інформації, яка зберігається в акаунтах Користувачів у таких соціальних мережах. 

2.5. Користувач має право переглядати, редагувати та видаляти свої персональні дані у своєму обліковому записі. 

2.6. Сервіс додатково може збирати деякі дані автоматично, а саме інформацію про пристрої (у тому числі мобільні), MAC-адреси пристроїв, за допомогою яких Користувач використовував Сервіс, ІР-адреси пристроїв Користувача, браузер, який використовувався, версію операційної системи, дату та час доступу Користувача до Сервісу, вид провайдера інтернет-послуг. Збір такої інформації полегшує роботу та використання Сервісу. У випадку, якщо Користувач не згоден з обробкою таких даних, він має припинити користуватися Сервісом.   

2.7. Сервіс може на власний розсуд запитувати у Користувачів документи для перевірки особи Користувачів, попередження, виявлення та запобігання шахрайству і незаконній діяльності. Користувач зобов’язаний надати запитувані Сервісом документи не пізніше двох робочих днів з моменту отримання такого запиту.   

3.  МЕТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧІВ   

 3.1. Персональні дані можуть оброблятися Сервісом з такою метою: 

3.1.1. надання можливості розміщувати інформацію про Заходи; 

3.1.2. надання можливості бронювати та оплачувати участь у Заходах; 

3.1.3. удосконалення функціонування Сервісу; 

3.1.4. аналіз поведінки Користувачів та оцінка їх інтересів; 

3.1.5. попередження шахрайства та інших незаконних дій Користувачів; 

3.1.6. інформування про Заходи, новини, рекламні пропозиції за допомогою електронної пошти. 

4. ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ ЩОДО ОБРОБКИ ЇХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ   

4.1   Приймаючи та погоджуючись з цією Політикою приватності, Користувач підтверджує, що він як суб’єкт персональних даних ознайомлений зі своїми правами, передбаченими Законом України «Про захист персональних даних», а саме про те, що Користувач має право: 

4.1.1. Знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; 

4.1.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані; 

4.1.3. на доступ до своїх персональних даних;   

4.1.4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних; 

4.1.5. пред’являти вмотивовану вимогу Сервісу із запереченням проти обробки своїх персональних даних;   

4.1.6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;   

4.1.7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;   

4.1.8. звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до державних органів та посадових осіб, відповідальних за захист персональних даних, або до суду;   

4.1.9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;   

4.1.10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;   

4.1.11. відкликати згоду на обробку персональних даних;   

4.1.12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;   

4.1.13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.  

5. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 

5.1. Тільки уповноважені спеціалісти Сервісу, які займаються підтримкою роботи Сервісу, мають доступ до персональних даних Користувачів. Такі спеціалісти зобов’язані зберігати конфіденційність та попереджати несанкціонований доступ третіх осіб до персональних даних.    

5.2.  Сервіс використовує засоби забезпечення безпеки та захисту персональних даних Користувачів від їх втрати, зловживання, несанкціонованого доступу, використання, розкриття, внесення змін чи знищення.   

5.3. Сервіс звертає увагу на те, що жоден з існуючих способів передачі даних не може бути абсолютно безпечним. Тому Сервіс, незважаючи на всі вжиті заходи щодо забезпечення безпеки, не може гарантувати повне збереження інформації та даних.  

5.4. Сервіс не несе відповідальність за дії третіх осіб, хакерів, злочинців та інших порушників чинного законодавства, які можуть порушувати умови цієї Політики приватності та намагатися заволодіти повністю або частково персональними даними Користувачів, а також використовувати їх з особистою метою.  

5.5. Персональні дані Користувачів видаляються або знищуються з моменту припинення дії договору між Користувачем та Сервісом відповідно до умов Правил користування.   

5.6. Приймаючи та погоджуючись з цією Політикою приватності, Організатор зобов’язується дотримуватись законодавства про захист персональних даних, зокрема по відношенню до персональних даних Учасника, які були отримані ним під час використання Сервісу. Зокрема Організатор зобов’язується використовувати персональні дані Учасника виключно в рамках Сервісу та задля забезпечення участі Учасника у Заході.
5.7. Сервіс не несе відповідальності за порушення Організатором законодавства про захист персональних даних по відношенню до персональних даних Користувача.

6. ПОЛІТИКА COOKIES   

6.1. Сервіс використовує cookie-файли, веб-маяки, унікальні ідентифікатори та подібні технології для збору відомостей про переглянуті сторінки, переходи за посиланнями, а також інші дії Користувачів, пов’язані з відвідуванням та використанням Сервісу.   

6.2. Такі дані використовуються з метою вдосконалення функціонування Сервісу, а також з метою надання реклами, адаптованої під інтереси Користувача.    

6.3. Користувач може заблокувати, відключити та видалити cookie-файли, веб-маяки та інші аналогічні елементи, якщо його веб-браузер чи пристрій дозволяють це зробити. 

7. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ 

7.1. При реєстрації ви підтверджуєте, що вказуєте правдиву і точну інформацію про себе. Якщо ви надали інформацію, яка є помилковою або неточною, або ми маємо підстави вважати, що така інформація є помилковою або неточною, ми маємо право призупинити надання вам послуг або заблокувати вам доступ до Сервісу.   

7.2. Сервіс може містити посилання на сторонні сайти. Ми не несемо відповідальності за діяльність таких сайтів, а також за забезпечення ними захисту ваших персональних даних. Будь ласка, ознайомтесь із відповідними політиками цих сайтів.   

7.3. Політика приватності може бути змінена або оновлена в будь-який час без будь-якого спеціального повідомлення Користувачів. Будь-які зміни або доповнення до цієї Політики приватності дійсні виключно після розміщення її нової редакції на Сервісі. Нова редакція Політики приватності набирає чинності з моменту її розміщення на Сервісі, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики приватності. Ми не будемо змінювати цілі обробки персональних даних Користувачів на нові цілі обробки, які несумісні із вказаними у цій Політиці приватності, без отримання згоди на таку зміну від Користувача.   

7.4. Якщо у вас виникнуть запитання або скарги, що стосуються цієї Політики приватності, зв’яжіться з нами за електронною адресою: [email protected].  



Попередня версія доступна за посиланням.